Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleşen konferansa Aksaray Belediye Hentbol Takımı katıldı

8 Mart Dünya Kadınlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde konferans düzenlendi. Konferansa Aksaray Belediye Hentbol Takımı Menajeri Emine Kılınç ve Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç ve sporcular katıldı.

Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlenen konferansta “Kadının Toplumdaki Yeri ve Sporda Kadın Olmak” konuları ele alındı.

“Kadının Toplumdaki Yeri ve Sporda Kadın Olmak” başlıklı konferansın açılışı konuşmasını yağpan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Ünlü,  kadınların toplumda olduğu gibi spor alanında başarı elde ettiğini dile getirdi. Açılış konuşmasının ardından Dr. Öğr. Üyesi Şenay Karakuş Uysal konferansı yönetti. Konferansta ASÜ Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören gençler branşlarından ve alanlarında elde ettikleri başarılar hakkında konuşma yaptı. Konferans Judo Milli Takım Sporcusu Kübra Konuk, Ultra Maratoncu Edanur Soylu, Futbol Hakemi Sıla Yılmaz, Hentbolcular Zehra Eker ve İlayda Durdu sunumlarıyla devam etti.

Öğrencilerin, sporcuların ve akademisyenlerin katılım sağladığı konferansta konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz