Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ Rektörü, Erzincan Binali Yıldızım Üniversite Rektörünü ziyaret etti

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Erzincan Binali Yıldızım Üniversiteni ziyaret etti. Burada Üniversite Rektörü Dr. Akın Levent ile bir araya geldi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversite rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Arıbaş ve Rektör Levent bir süre sohbet etti. Ziyarette akademik başarının yükseltilmesi ve üniversiteler arasında işbirliğinin sağlanmasına değinildi.

Üniversitelerin akademik camiaya ve bilime sağlayacağı katkılar üzerine görüşme yapan Rektörler öğrencilere kaliteli ve güvenilir eğitim verilmesi için değerlendirmelerde bulundu.  Ziyarette, öğrencilerin teorik bilgilerin yanı sıra pratik beceri kazanmalarına imkan oluşturacak çalışmalar görüşüldü.

ASÜ Rektörü Arıbaş konuya yönelik yaptığı açıklamada; “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret ettim, kendilerine nazik misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Üniversiteler arası işbirliğinin  öne çıkarıldığı ziyaret üniversitelere yeni vizyon kazandırılması ve akademik  başarının arttırılması açısından büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok