Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ iletişim Fakültesi Ortak Eğitim Takvimi Yayımlandı; İşte Detaylar

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ortak eğitim süreç takvimini yayımladı. İlgili öğrencilerin merakla beklediği takvime dair detaylar haberimizde…

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yapılan duyuruya göre ortak eğitim sürecine dair detaylar netlik kazandı. 1-2 Temmuz 2024 itibariyle başvuru sürecinin başlayacağı duyuruldu. Başvuruların alınmasının ardından 8-10 Temmuz tarihlerinde ise başvuruların değerlendirilmesinin yapılacağı bilgisi aktarıldı.

11-14 Temmuz tarihlerinde öğrencilerin firma tercihi yapacağı bilgisi yer alırken, 15-28 Temmuz tarihlerinde de firmaların öğrenci değerlendirmesi yapacağı aktarıldı. Ortak eğitim sürecinin başlayabilmesi adına öğrencilerin 29-30 temmuz tarihlerinde tercihlerini onaylamaları gerektiği hatırlatılırken, 6 Eylül’de ise işyeri uygulama sözleşmelerinin teslimi ve oryantasyon eğitimi başlangıcı yapılacağı aktarıldı.

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri için 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ortak eğitim başlangıç tarihi ise 9 Eylül olarak duyuruldu. Öğrenciler bu tarih itibariyle ortak eğitim sürecine başlamış olacak.

Ağustos Gerçe