Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASTİM Aile Sağlık Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor

Belediye Başkanı Dr. Evren

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ASTİM’de devam eden Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Başkan Dinçer, Aile Sağlığı Merkezi tamamlandığında Küçük Sanayi Sitesi’nde önemli bir ihtiyacın daha karşılanmış olacağını belirtti.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vaat ettiği projeler arasında yer alan ASTİM Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor. Aksaray Sanayi ve Ticaret Merkezi’nin (ASTİM) Türkiye’nin örnek sanayi siteleri arasında yer aldığını belirten Başkan Dinçer, sanayi esnaflarının birinci basamak sağlık hizmetine daha kolay ulaşabilmesi için bu projenin hazırlandığını ifade etti.

 

ASTİM’de sağlık hizmeti ihtiyacının yerinde karşılanması için bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Dinçer, “ASTİM ziyaretimiz sırasında sanayi esnaflarımızın sağlık merkezi yapılması yönünde bizlerden talepleri olmuştu. Bu talepler doğrultusunda sanayi esnaflarımıza bu konuda söz vermiştik. Şimdi Aile Sağlığı Merkezi projemizi başlatarak vaat ettiğimiz bir projeyi daha gerçekleştirmiş olduk. Sanayimize inşa ettiğimiz bu merkez ile sanayi bölgesindeki esnaflarımız sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilecek” şeklinde konuştu.

 

Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldığında, sanayi bölgesinde çalışanların sağlık kontrolleri, acil müdahale ihtiyaçları ve genel sağlık hizmetleri hızlı bir şekilde karşılanacak.

 

Başkan Dinçer, ASTİM Aile Sağlığı Merkezi’nin kaba inşaatının tamamlandığını belirterek sağlık tesisini en kısa sürede tamamlayıp hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Bülten