Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASKON’DAN ERKEN SEÇİM KARARINA DESTEK

askon genel başkanı hasan

askon genel başkanı hasan ali cesur, önceki hafta netleşenerken seçim kararını değerlendirdi. cesur ülke gündeminde yer alan erken seçimkararının ekonomi üzerindeki belirsizlik yükünü kaldırıp, rahatlatacağınadikkat çekerek “cumhurbaşkanımızın arkasındayız” dedi. 

askon genel başkanı hasan ali cesur, türkiye’de ak partihükümetleri döneminde seçim ekonomisinin uygulanmadığını ifade ederek yine degeçilen yeni sistemin ekonomiye etkilerinin giderilmesi açısından cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın işaret etmesiyle alınan erken seçim kararının öneminedikkat çekti. cesur “türkiye ak parti hükümetleri döneminde seçimekonomisi uygulamadı. lakin cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminin cumhuriyettarihimiz açısından ayrı bir önemi var. ekonomi belirsizlikleri kaldırmaz.erken seçim ekonomimiz üzerindeki bu belirsizlik yükünü kaldırır” diyekonuştu.

“Ülkemizin vemilletimizin yanındayız”

Öte yandan aksaray askon başkanı hasan dağ da askon genelbaşkanı hasan ali cesur’u ziyaret edip 24 haziran’da yapılacak olan erkenseçimle alakalı aksaray Şubesi olarak fikir alışverişlerinde bulunduklarınıbelirtti. dağ aksaray askon Şubesi olarak genel başkan cesur’un açıklamalarınadestek verdiklerini vurgulayarak “genel başkanımızın açıklamalarınaaksaray Şubesi olarak destek veriyoruz. askon her daim ülkesinin, milletininyanında olan ve ülkesinin menfaatleri doğrultusunda hareket eden küresel birsivil toplum kuruluşu olmuştur. bu süreçte de bu düsturumuz bozulmamıştır.hangi görevde olursak olalım cumhurbaşkanımızın arkasındayız” ifadelerinikullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2023
Sıradaki Haber Dünyanın En Kalabalık Ülkeleri ve Türkiye’nin Sıralamadaki Yeri