Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASKON AKSARAY 2.DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

anadolu aslanları İş adamları

anadolu aslanları İş adamları derneği aksaray Şubesi 2.danışma toplantısını yaptı.  askonaksaray İl başkanlığı danışma toplantısına aksaray valisi ali mantı ve kırşehirvalisi İbrahim akın onur konuğu olarak katıldılar. 

ağaçlı tesislerinde yapılan askon danışma toplantısındakonuşan aksaray valisi ali mantı, “danışma toplantısının hayırlara vesileolmasını temenni ediyorum. burada genç girişimci iş adamlarının bir aradaolmasından dolayı mutlu oluyoruz. biz devlet olarak istihdamın artırılması,ihracatın artırılmasını canı gönülden destekliyoruz. bu tür kuruluşlara dabundan dolayı önem veriyoruz. sizler de katkı sağlamak amacıyla birorganizasyonun temel taşlarını oluşturuyorsunuz. sivil toplum kuruluşu altındabir araya gelerek birlik oluyorsunuz. bundan dolayı hepinizi ayrı ayrıkutluyorum. askon her dönemde asil duruş sergilemiş ve ülkemizin kalkınmasıiçin çaba göstermiştir. bunu takdirle karşılıyoruz. sivil toplum kuruluşlarıülkenin bel kemiğidir. sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri bizim için çokbüyük önem arz etmektedir. bu bakımdan askon’ un faaliyetlerini yakınen takipve takdir ediyoruz. nazik davetinizden dolayı başkanımız hasan dağ başta olmaküzere hepinize teşekkür ediyorum. tekrar ikinci danışma toplantınızın hayırlaravesile olmasını diliyorum” dedi.

Özel de aksaraygenel de Ülkemiz için Çalışıyoruz

askon aksaray Şubesi başkanı hasan dağ ise konuşmasında;“danışma toplantımıza katılan aksaray valimiz sayın ali mantı ve aksaray’damisafir olarak bulunan kırşehir valimiz sayın İbrahim akın beye çok teşekkürediyorum. bu toplantıda iki valiyi bir arada görmekten dolayı oldukça mutluolduk, kendileri katılımlarıyla bizleri onurlandırdılar bir kez dahakendilerine hoş geldiniz diyor, çok teşekkür ediyorum. askon aksaray teşkilatıolarak bizim temel amacımız istihdamı artırarak, insanlara iş imkanısağlayarak, ülke ekonomisine katma değer sağlayarak, özelde aksaray’ımızınekonomisini geliştirmek için, genelde ülkemizin ekonomisini geliştirmek içinihracatı artırarak yerli firmalarımızın dünyaya açılımını sağlamak içinçalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da bayram tatilinin sonuna doğru
Sıradaki Haber Aksaray Terminalde Bayram Tatili Dönüşleri Yoğunluğu Yaşanıyor