Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASIMIN NESLİ’NDEN AFRİN’E BİR TIR YARDIM

aksaray anadolu İmamhatip lisesi

aksaray anadolu İmamhatip lisesi öğrenci ve velilerinin talebi ve okul aile birliğinin öncülüğündesuriye’ye bir tır yardım gönderildi.

7 yıldır yaşanan savaşın mağdur ettiği, başta çocuk veyaşlılar olmak üzere afrin ve İdlib’te yaşayan milyonlara bir nebze de olsadestek olmak için gerçekleştirilen dayanışma, il genelinde takdir topladı.
konu ile ilgili açıklama yapan okul aile birliğibaşkanı erhan kesik, veliler olarak böyle bir iyiliğe dahil olmaktan dolayı müteessirolduklarını belirtti.
okul müdürü yasin sır, bir haftalık sürede birtır yardımın tedarik edilmesinde herkesin samimi bir gayret sergilediğinibelirtti. yardım faaliyetinin sosyal yardımlaşma ve dayanışma değerlerikapsamında gerçekleştirildiğini ifade eden sır, başta veliler ve öğrencilerolmak üzere tüm okul personeline teşekkür etti. zor zamanda müslümanlığıngereğinin yapılmasının önemine değinen ve öğrencileriyle gurur duyduğunusöyleyen okul müdürü sır, mazlumlara yardımın ulaşmasında köprü vazifesi görenİhh İnsani yardım vakfı’na da ayrıca teşekkür ederek, kolaylıklar diledi.
aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı ÖnderÖzkan, okul müdürü, okul aile birliği, öğretmenler ve öğrencilere suriye’deyaşanan drama duyarsız kalmayıp, insani yardıma verdikleri destek nedeniyleteşekkür etti. gönderilen yardımdan yaklaşık 5000 kişinin istifade edeceğiniifade eden Özkan, savaştan en çok çocuk ve yaşlıların etkilendiğini ve bubağlamda yapılan yardımların hayatî öneme haiz olduğunu söyledi.
yapılan duanın ardından İyİlİk tiri 20 yolaçıktı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi