Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASFALTTA GECE MESAİSİ

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’nın talimatlarıyla şehir adeta şantiyeye dönerken,fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, kale altı caddesinin deforme olan zemininikazıyarak bir gecede sıcak asfaltını atıp çizgilerini de yaptı ve sabahın ilkışıklarında vatandaşların hizmetine hazır hale getirdi. 

cadde esnafları vevatandaşlar, kale altı caddesinin 24 saat olmadan bir gecede asfaltlanıphizmete hazır hale getirilmesini büyük bir başarı olarak değerlendirdiler.esnaflar ve vatandaşlar başta aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı olmaküzere caddenin asfaltlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, tıpkı göreve ilk geldikleri günkü gibi bir gecedehizmet yapma geleneklerini sürdürdüklerini belirterek, kale altı caddesindedeforme olan zemini kazıyıp bir gecede asfaltlayarak vatandaşların kullanımınahazır hale getirildiğini kaydetti. başkan yazgı, aksaray belediyesinin halka engüzel şekilde hizmet vermek için gece gündüz çalıştığını ve çok önemlihizmetlere imza attığını ifade etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

  Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde “Mikrobiyota ve Terapötik Kullanımı” Semineri Düzenlendi