Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asel bebek için 250 kişilik arama ekibi sahada

Geçtiğimiz Pazar günü Aksaray’da

Geçtiğimiz Pazar günü Aksaray’da yaşanan sel felaketinin ardından kaybolan 3 aylık Asel bebek, sahada 250 kişilik dev bir ekiple aranmaya devam ediyor.
Pazar günü Aksaray genelinde yaşanan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel felaketi ile şehrin birçok noktasında taşkınlar yaşanmıştı. Kılıçaslan Parkı, Kalanlar Millet Bahçesi, Coğlaki Mahallesi, Kireçlik mevki ve pek çok ilçe, yaşanan sel felaketinden etkilenirken 3 aylık Asel bebeğin, meydana gelen sel sırasında kaybolması şehri derin bir endişeye boğdu.
Kaybolan Asel bebek Aksaray’da, 16 kişilik dalgıç ekipleri ve 250 kişilik saha ekipleri tarafından aranırken, arama kurtarma çalışmalarının alanı da genişletildi.Aksaray’ın Sevinçli köyü Kireçlik mevkiinde bulunan Melendiz Çayı, sel felaketinin en şiddetli biçimde yaşandığı yerlerden biri olurken, kaybolan Asel bebeğin arama kurtarma çalışmalarındaki belirsiz halen sürüyor. Yaşanan trajik olayın üzerinden 36 saat geçmesi, aile ve Aksaraylı vatandaşları endişelendirirken, 16 kişilik dalgıç ve 250 kişilik saha ekiplerinin gerçekleştirdiği arama kurtarma çalışmalarından gelecek haber can kulağı ile bekleniyor.

Haber: Ağustos GERÇE