Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asel bebeğin ailesine en üst perdeden destek

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Asel bebeğin ailesini ziyaret etti

Asel Bebeğin ailesi yalnız bırakılmıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ile İl Başkanı Hamza Aktürk’ün de aralarında bulunduğu bir heyet ile birlikte, Pazar akşamı meydana gelen sel felaketinde kaybolan Asel bebeğin acılı ailesini ziyaret etti.

Pazar gününden bu yana ülke gündemine giren Asel bebeğin arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Aksaray’a gelen ve Aksaray Belediyesi’ne ait Hasta Konuk Evi ve Cami Külliye projesinin temel atma törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve beraberinde Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Parti il başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Asel bebeğin ailesini Aksaray Merkezdeki evinde ziyaret etti.

AK parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, Pazar gün meydana gelen sel felaketinde kaybolan ve hala arama kurtarma çalışmalarına devam edilen Asel bebeğin annesi Hayriye ve babası Nazif Balcan ile görüştü. Asel bebeğin anne ve babasının acısını paylaşan Zengin, aileye destek vererek, dualarının Asel bebekle olduğunu söyledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin ve beraberindeki heyetimiz ile Pazar akşamı yaşadığımız afetten beri hepimizin bebeği olan Asel’imizin ailesini ziyaret ettik. Yüreğimizde tarifsiz bir acı bırakan yavrumuzdan umudumuzu kesmedik. Arama ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dualarımız seninle.” şeklinde konuştu. Haber: Ağustos GERÇE