Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arıbaş, NEVÜ Rektörüne tebrik ziyaretinde bulundu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Semih Aktekin’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü

Her iki üniversitenin öteden beri iyi ilişkiler içinde olduğunu ifade eden ASÜ Rektörü Alpay Arıbaş, bu ilişkilerin toplumsal fayda eksenli sosyal, kültürel ve akademik işler üretmeyi kolaylaştırdığını belirtti. Aksaray ve Nevşehir’in hem tarihi hem kültürel hem de coğrafi bakımdan yakınlık içinde olduğuna da dikkat çeken Rektör Arıbaş, “Hepimizin ortak amacı ülkemize hizmet etmek ve sorumluluk alanlarımızda topluma katkı sunmak. ASÜ ve NEVÜ bu manada birlikte çalışmaya, eğitim-öğretim ve araştırma başta olmak üzere topluma dönük her alanda verimli işler üretmeye devam edecek. Sayın Rektörümüzü göreve yeniden atanmaları münasebetiyle tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi. NEVÜ Rektörü Prof. Aktekin ise ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretin son kısmında Prof. Aktekin, NEVÜ’de farklı birimlerde yürütülen çalışmalar hakkında Prof. Arıbaş’a bilgiler aktardı.

Bülten