Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ARDAHAN DA 16.BAŞKANLAR KURULU TOPLANTI PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

türkiye gazeteciler konfederasyonu (tgk)

türkiye gazeteciler konfederasyonu (tgk) 16.başkanlarkurulu toplantısını ardahan’ da yapılacak. toplantıya  aksaray gazeteciler cemiyeti  başkan yardımcısı hasan bölükbaş temsiledecek.

türkiye gazeteciler konfederasyonu (tgk) 16.başkanlarkurulu toplantısını ardahan gazeteciler cemiyeti ev sahipliğinde yapılacak olantoplantıya türkiye genelinde bütün illerden gazeteciler katılacak. aksaray ‘ıaksaray gazeteciler cemiyeti başkan yardımcısı ve demirören haber ajansıaksaray muhabiri hasan bölükbaş temsil edecek.

gazetecilerin sorunlarının masaya yatırılacağı toplantıda  toplantıda yerel basın ile ilgilikapsamlı bir değerlendirme yapılacağını belirten bölükbaş” bu türetkinliklerin gazete ve gazetecilerin sorunlarını gündeme getirmek ve busorunları ilgili yerlere duyurmak için önemli olduğunu vurguladı.

26-29 temmuz tarihleri arasında ardahan da yapılacak olantoplantıda 1.gün: 26 temmuz 2018 perşembe;ardahan Üniversitesi yenisey konukevindekarşılama, yaka kartlarının verilmesi ve otele yerleşme, serbestzaman.(gazeteciler konfederasyonu yönetiminin ardahan vali, belediye başkanı,ticaret sanayi odası başkanı ziyaretleri) saat 18.00 yönetim kurulu ve diğerkurulların toplantıları. 20.00 akşam yemeği yenisel konukevidüzenlenecek.

2.gün: 27 temmuz.2018 cuma

08.30 otelden gürcistan’a hareket ahıska ve tiflisziyareti 18.00 ardahan’a dönüş ve akşam yemeği düzenlenecek.

3.gün: 28.temmuz.2018 cumartesi

09.45  16.başkanlar kurulu toplantısı,12.45 toplantı bitişi Öğle yemeği,13.30 Çıldırgölü- Çıldır Şeytan kalesi ve tarihi akçakale adası gezisi,17.00 ardahan, damalilçesine hareket,18.00 damal karadağ sırtlarına yansıyan atatürk siluetininizlenmesi,19.30 gala yemeği (Çıldır kuzey yıldızı restoran) protokol katılımlı

4.gün: 29.temmuz.2018 pazar 07.00-09.00 kahvaltı veprogramın bitmesinin ardından proğram sona erecek

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören İlçesinde faaliyet gösteren
Sıradaki Haber Ağaçören’de Eğitim Yılı Kapanışında Öğretmenlere Özel Kahvaltı!