Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ANTRENMANLAR BAŞLADI

bölgesel amatör lig (bal)

bölgesel amatör lig (bal) 5. grubunda zirve mücadelesiyapan ve ilk yarının son haftasına girilirken de 29 puanla liderlik koltuğundabulunan aksaray belediyespor, sahasında takipçisi 28 puanlı mersin silifkebelediyesporu konuk edecek. 

kritik müsabaka pazar günü aksaray’da dağılganstadyumunda oynanacak. Önemli müsabakayı aksaray belediyesporun daha öncealdığı ceza nedeni ile seyircisiz oynayacak. karşılaşma da orta sahanın önemliismi alaattin közen’de kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta görevalamayacak.

aksaray belediyespor bu önemli müsabakanın hazırlıklarınadün saat 15’den itibaren teknik direktör ertümen buğday nezaretinde başladı.antrenmandan önce futbolcularla bir toplantı yapan buğday, silifke belediyespormüsabakasının önemine değinerek, “bu maçı kazanıp, ilk yarıyı rakibimizinönünde en dört puan farkla tamamlayalım. bu maçta gücünüzü göstermeniziistiyorum. kırıkhan, mut idman yurdu, İçelspor deplasmanlarında olduğu gibisahaya kişiliğinizi ve mücadelenizi gösterdiğiniz takdirde galip geliriz. bizgrubun en iyi takımı isek ve şampiyonluğu istiyorsak, müsabakamızı izleyemeyentaraftarlarımıza hediye etmeliyiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti