Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antalya Yöresel Ürünler Fuarı’nda Aksaray’ın Sesi Yükseldi!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Antalya Yöresel Ürünler Fuarının (Yörex) 2. gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretler kapsamında standlar bir bir gezilierken, katılımcılarla da istişarede bulunuldu.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanımız Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kulak, Tuğrul Kalkan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Atila Şahan, Enver Şanlı, Hacı Coşkun, Meclis Üyemiz Aynı Zamanda Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız, Antalya Yöresel Ürünler Fuarının 2’inci gününde de katılımcılarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında katılımcılarla hasbihal edip, istişarelerde bulunulurken fuar hakkında değerlendirme de yapıldı.

Gerçekleştirilen bu ziyaret, Aksaray temsilcilerinin, Antalya’da da şehri temsil etmeleri ve katılımcılarla bir araya gelerek istişarede bulunmaları bakımından önem arz ediyor.  Bu ziyaretler aynı zamanda, Türkiye’nin farklı noktalarında Aksaray’ın da tanıtımının yapılması bakımından oldukça büyük önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe