aksaray valisi ali mantı “karşılıksız sevmenin en güzelörneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı,milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içindeyaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır” dedi.
aksaray valisi ali mantı anneler günü ile ilgili yaptığıaçıklamada;
“dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsayaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır,adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. bizleridünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daimaaranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.
anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. endeğerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin beklentisi ise sevgidir. onlarımutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlarolmak, annelerimiz için en büyük armağandır.
annelerin istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını sadeceihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmektir. dolayısıylaanneler günü, annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnızolmadıklarını göstermek için önemli bir fırsattır.
bu duygu ve düşüncelerle, evlatlarını vatan uğruna şehitveren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bir kez daha minnet veşükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerine herzaman sahip çıkacağımızı, onlara her zaman destek olacağımızı bir kez dahavurgulayarak tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, selam ve saygılarımısunuyorum” dedi
haber merkezi

