Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ANNELERİMİZ BAŞ TACIMIZDIR

aksaraymilletvekili cengiz aydoĞdu anneler günü münasebetiyle yaptığı açıklamada; “sabır, fedakârlık,

aksaraymilletvekili cengiz aydoĞdu anneler günü münasebetiyle yaptığı açıklamada;

“sabır, fedakârlık, koruyuculuk, şefkat, sevgi vemerhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır.

sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkileresahip toplumların oluşmasında en temel rolü üstlenen annelerimizdenöğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı kendimize şiar edinmek; birbirimizi herhangibir karşılık beklemeden, yürekten sevmek durumundayız.

kıymetli annelerimizin anneler gününü kutlarken, onlaradaima layık oldukları ve hak ettikleri ihtimamı göstermemiz, hayatımızda nekadar önemli bir yere sahip olduklarını kendilerine bizzat hissettirmemiz,emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, ebeveyne hürmet konusundaçocuklarımıza örnek olmamız büyük önem arz ediyor.

başta milletimizin ve devletimizin bağımsızlığını korumakuğruna evlatlarını şehit veren annelerimiz olmak üzere ömürlerini ailelerinevakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin annelergünü’nü gönülden kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle veminnetle yad ediyorum” dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber  İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı