Anneler Günü dolayısıyla Aksaray Huzurevi’nde düzenlenen anlamlı etkinlikte, hayatlarını topluma adamış, ailelerin temel direği olan yaşlı anneler unutulmadı. Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen program, sıcak bir aile ortamını aratmadı.
Program kapsamında huzurevinde kalan büyüklerimiz ziyaret edildi; elleri öpülüp gönüllerine dokunuldu. Gönül çiçekleri olarak anılan kıymetli annelerimize hediyeler takdim edilirken, samimi sohbetlerde yılların biriktirdiği hayat hikâyeleri ve bilgelik dolu anılar paylaşıldı.
Anneler Günü’nün ruhuna uygun olarak gerçekleşen ziyarette, huzurevi sakinlerinin yüzlerindeki tebessüm ve gözlerindeki sevgi, günün anlam ve önemini bir kez daha hatırlattı. Etkinlik boyunca duygu dolu anlar yaşanırken, dualar eşliğinde birlik ve beraberlik vurgusu da yapıldı.
Aksaray Huzurevi sakinlerinin sevgiyle kucaklandığı bu özel günde, “Biz büyük bir aileyiz” mesajı bir kez daha güçlü bir şekilde verildi.
Fatma Altınok