Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ANNELER ÇOCUK DOKTORU İLE BULUŞTU

Özel  medişifa tıp merkezi uzman

Özel  medişifa tıp merkezi uzman doktoru  başakÖren kitap parkında anneler ile buluştu. doktor başak Ören,”buluşmanınamacı ise bebeklik çağı gelişim özelliklerini konuştuk. annelerin sorularınıbirebir konuşarak anlattık. klasik bir sonum değil de soru cevap şeklini de çokgüzel bir etkinlik oldu. 

buruda çocuklarını gelişim basamakları bebeklerin hangiaylarda neler yedirelim ve hangi aylarda ne gibi destekler verilim gibi konularıannelere detaylı bir şekilde sunumunu yaptık. Ördek verirsek bir bebekdoğduktan sonra ne zaman başını tutar ,ne zaman emekler ,ne zaman yürür veneler yedirmeliyiz hangi aylarda demir takviyesi konusunu tartıştık. tuvaleteğitimi konusunda bilgiler verdik. diş bakımı ,dış sağlığı ve gelişimikonularına değindik.” diye konuştu.

kitap evinin sahibi sümeyye bulat koçyiğit, buradaannelerle beraber seminer planlayalım ve bunu da sohbet gibi yapalım dedik.uzman doktorlarla bu 3’üncü seminerimiz annelere doktor  başak Ören gelişim basamakları ile ilgiliannelere geniş detaylı bilgi verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortak akıl ziyaretleri kapsamında fakültelerde
Sıradaki Haber Rektör Arıbaş, Ortak Akıl Ziyaretlerini Sürdürüyor