Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ANLAMLI BULUŞMA

Çocuk evleri koordinasyon merkezi

Çocuk evleri koordinasyon merkezi müdürlüğüne bağlı evlerdekalan çocuklarla anlamlı buluşma.

aksaray valisi aykut pekmez’in eşi yeşim pekmez ihtiyaçlarıdevlet tarafından karşılanan koruma altındaki çocuklarla akşam yemeğiprogramında buluştu. 

adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül’üneşi semiha sarıgül’ünde katıldığı programda aksaray Çocuk evleri koordinasyonmerkezi müdürlüğü bünyesinde ev ortamında yetiştirilen çocuklarla yakındanilgilenen yeşim pekmez; ev sorumlusu anneler ve çocuklarla bir süre sohbetetti.

kardeşler restaurantta düzenlenen programda Çocuk evlerikoordinasyon merkezi müdürü muhittin hilal’den bilgi alan pekmez, korumaaltındaki çocuklara çok önemli imkânlar sunulduğunu; onların bu değeri ve imkânlarıanlayarak inşallah öğrenim gördükleri okullarda başarılı bir öğrenci, ilerdedevletine milletine faydalı insanlar olacaklarını söyledi.

Çocuklar için kamp ve gezi programları düzenlendiğini,çocukların tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade eden pekmez; liseve üniversite sınavlarına giren ve başarılı sonuçlar alan gençleri tebrikederek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Filenin Sultanları’nın Dünya Sıralamasındaki Yeri Ne Oldu?