Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da Büyük Buluşma: MÜSİAD Aksaray Heyeti, Ekonomik Geleceği Tartıştı!

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve beraberindeki heyet, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımlarıyla düzenlenen, MÜSİAD 2023 Yılı Değerlendirmesi ve 2024 Yılı Beklentileri programına katıldı.
Ankara’da gerçekleşen toplantıya MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, Başkan Yardımcısı Sefa Göktaş, önceki dönem Şube Başkanı Eyup Dağdaş, Altuntaş Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD üyesi Osman Altuntaş ile AEMOT Genel Müdürü Sami Akdoğan katılım gösterdi.
MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı toplantıya yönelik yaptığı açıklamasında, “Özellikle yılın ikinci yarısından sonra geri çekilmeye başlayacağını tahmin ettiğimiz enflasyonla birlikte tesis edilecek fiyat istikrarı, Türkiye’nin uzun vadeli ekonomik hedeflerine ulaşmasına destek olacaktır. İnanıyoruz ki; Türkiye ekonomisi 2024’ün de en iyi büyüyen ülkelerinden biri olacak ve Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da dünya ortalamasının üzerinde bir büyüme performansı yakalayacaktır. Aynı zamanda Sayın Bakanımızın da ifade ettiği gibi büyük bir gayretle hazırlanmış olan OVP’ye de güvenecek ve bu doğrultuda çalışmalarımızı ve projelerimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
2023 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, 2024 yılından ekonomik beklentileri ve yatırımlara yönelik istişarelerde bulunuldu. Yaşanan enflasyonla birlikte yaşanan sorun ve beklentilere değinilen toplantıda Türkiye ekonomisinin büyümesi yönelik görüşler bildirildi.
Haber: Fatma Altınok