Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altınsoy ailesinin mutlu günü

Aksaray İl Özel İdaresi

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Altınsoy ‘un oğlu Ömer Yılmaz Akkurtun kızı Beyza ile Altuntaş otelde düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahlarını Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer kıyarken Nikah sakinliğini MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Aksaray Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş yaptı.

Düğün törenine, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, MHP milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Aksaray Vali Yardımcısı Hakan Kılınçkaya, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, İl Genel Meclisi üyeleri daire müdürleri ve sevenleri katıldı.

Genç çiftlerin nikahlarını kıyan Aksaray Belediye Başlanı Dr. Evren Dinçer ve MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileyerek evlenme cüzdanını geline taktim etti.

Genç çiftler düzenlen muhteşem bir düğünle gönüllerince eğlendiler.Bizde Yenigün ailesi olarak genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileriz. Haber; Fatma Altınok