Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ALT YAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDI

 haluk Şahin yazgı  başkanlığındaki

 haluk Şahin yazgı  başkanlığındaki aksaray belediyesi,il merkezi genelinde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla şehri adetaşantiyeye çevirdi. 

belediye ekipleri, şehrin muhtelif bölgelerinde, içme suyuşebekesi, kanalizasyon, park bahçe ve sıcak asfalt çalışmalarını hız kesmedensürdürüyor.

bazı ekipler sabah saat 04.00 den itibaren çalışmalarabaşlarken, asfalt ekipleri de yaz sıcağında oruçlu olmalarına ve asfaltın dasıcağına rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürüyorlar.

belediye ekipleri, zafer mahallesinde, nakkaş mahallesindesıcak asfalt çalışması yaparken, bazı ekiplerde büyük bölcekve pamucakmahallesinde yolların asfaltlanması için zemin çalışması yapıyorlar.

su ve kanal müdürlüğü ekipleri ise şehrin muhtelifyerlerinde içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarını sürdürüyorlar.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, görevegeldikleri günden bugüne kadar şehrin altyapısı ve üst yapısı konusunda rekordüzeyde yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve halende bu konudaki çalışmalarındevam ettiğini belirterek özellikle yaz sezonunda şehri adeta şantiyeyeçevirdiklerini belirtti.

Çalışmaların programlı şekilde yapıldığına dikkat çekenbaşkan yazgı, özellikle altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarınınhızlı bir şekilde yapıldığını ve yolların en güzel şekilde halkın hizmetinesunulduğunu kaydetti. 

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversiteli genç öğrenciler, TEKNOFEST’ten
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nden gurur tablosu: Öğrenciler TEKNOFEST’te ödül aldı!