Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Karakuş, karara isyan etti

İYİ Parti Aksaray İl

İYİ Parti Aksaray İl başkanlığına Sercan Belgemen’in atanmasına, İYİ Parti üst kurul delegelerinden, 28’nci dönem Milletvekili aday adayı ve Aksaray sporun efsane başkanlarından Ali Karakuş’tan sitem dolu paylaşım geldi. Ali Karakuş paylaşımı ile adeta karar isyan etti.

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana partinin içinde büyük emekler veren Ali Karakuş, İYİ Parti il başkanlığına Sercan Belgemen’in atanmasını sosyal medya hesabında yaptığı şu paylaşımla, Övsem insanlığım el vermez…, Sövsem kişiliğim el vermez…, Aşağı tükürsem sakal, Yukarı tükürsem bıyık, Sizin siyasetiniz batsın….” Diyerek içi kapalı şekilde eleştirdi.

Ali Karakuş’un paylaşımı İyi Parti 27’nci dönem milletvekili Ayhan Erel ve partililer tarafından  beğenildi.
İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ile iki dost olan Ali Karakuş, il başkanlığına Milletvekili Turan Yaldır yakın arkadaşı Sercan Belgemen’in atanmasına çok sinirlenmiş olmalı ki, siyasetin batsın diyerek, belki de İYİ Parti’ye 6-7 yıldır emek veren isimlerden birisinin atanmamasını oldukça yadırgadı.

İYİ Partili Ali Karakuş’un tepkisini sınırlı şekilde yaparak bir bakıma dostu arkadaşı milletvekili Turan Yaldır’ı da fazla kırmamak istemiş oldu. Haber: Ağustos GERÇE