Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Abbas Ertürk CHP Genel Merkezi’nde Toplantı Sürecine dâhil oldu

  Cumhuriyet Halk Partisi’nde

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Aksaray İl Başkanlığı görevini icra etmiş olan ve şu anda Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Sorumlusu olarak görevini gerçekleştiren Ali Abbas Ertürk, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte parti toplantılarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, parti genel merkezinde gerçekleşen örgüt toplantısının tamamlandığını duyurdu. Aksaray’da seçim sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara mesaisine başlayan Ertürk, Türkiye’deki seçim sonuçları kapsamında yerel yönetimler toplantısı kapsamında belediye başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıların tamamlanması ve gerekli istişarelerin yapılması ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki seçim sonrası süreci tamamlanmış oldu. Daha sonrasında örgüt koordinasyon toplantısına katılan Ali Abbas Ertürk konu hakkında yapmış olduğu açıklama kapsamında, “Genel başkanımız Özgür Özel’in başkanlığında örgüt koordinasyon kurulu toplantımızı gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe