Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alevlerle Mücadele: AFAD ve Ihlara Anadolu Lisesi, Yangın Eğitiminde Bir Araya Geldi

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Aksaray İl Müdürlüğü, şehir içerisindeki afet farkındalık eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ihlara Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yangın farkındalık ve uygulaması eğitimi verdi.
AFAD ekipleri il genelinde okul, kurum ve kuruluşlarda afet karşı farkındalık oluşturmak ve olası afet durumunda bilinçli bir şekilde hareket edilmesini sağlamak adına eğitim vermeye devam ediyor.
AFAD ekipleri tarafından Ihlara Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yangın farkındalık ve uygulaması eğitimi verildi. Eğitim kapsamında öğrenci ve öğretmenlere yangına esnasında yapılması gereken doğru davranışlar üzerine bilgiler verildi.
AFAD ekipleri daha sonra öğrencilerle birlikte uygulamalı bir şekilde yangın önleme ve söndürme tatbikatı yaparak yangın konusunda dikkat çeken önemli detaylara yer verdi. AFAD tarafından l genelinde devam eden afet farkındalık çalışmaları kapsamında verilen eğitimlerde olası afet durumunda yapılması gereken davranışlara dikkat çekilmeye devam ediyor.

Haber. Fatma Altınok