Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aktürk, Öyle bir şey yok; Trenden inen orada kalır!

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk:

Öyle bir şey yok; Trenden inen orada kalır!

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerine giderken, AK Partiye hizmet etmek isteyen AK parti adayının yanında olur” dedi.

Aktürk açıklamasında, Kulağıma ilçelerden, beldelerden sesler geliyor. Neymiş, Seçimi kazanan aday AK Parti’ye geçecekmiş. AK partiyle hizmet etmek isteyen aday gelir AK parti çatısı altında bugün çalışır. Bugün hizmet etmeye başlar. Seçimden sonra AK Parti’ye geçeceğim diye bir şey yok” dedi.

AK Parti Aksaray  İl Başkanı Hamza Aktürk, Partisinin Belediye Başkan adayı İsmail Kav’ın  Demirci kasabasında iftar programında konuştu.

Aktürk konuşmasında, Bizler yola çıktığımız insanlarla yol yürümeye devam edeceğiz. Bazı ilçelerde beldelerde duruyorum. İşte biz kazanınca AK Parti’ye geçeceğiz. Biz kazanınca şöyle yapacağız, böyle yapacağız. AK Parti’nin adayı buradadır. AK Parti çatısı altında hizmet edecek kişi gelir bugünden itibaren yanımızda durur ve AK Parti’nin altında 31 Mart sonrasında da devam eder. Seçimi kazanacağım şu belde de sonrada geleceğim AK Parti’ye, öyle bir şey yok. AK Partili isen gelirsin burada hizmetini edersin, Teşkilatımız, genel merkezimiz de uygun görür, burada aynı çatı altında yol yürümeye devam edersin. Buradan bu vesile ile tüm Aksaray’daki seçim çevresindeki hemşerilerime de sesleniyorum. AK Parti çatısı altında olan herkese kapımız açıktır. Trenden inen trende indiği yerde kalır” dedi. *Fatma ALTINOK