Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKTAŞ ESNAFLARI DA UNUTMADI

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy,milletvekili adayı muhammed aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretlerininyanı sıra çarşı esnafını ziyaret etmeyi de aksatmıyor.

dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarlaiç içe olan ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberindeki gençmilletvekili adayı muhammed aktaş ve milletvekili adayları ile 24 haziranseçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Çarşı esnafını ziyaret eden, başkanaltınsoy, ve milletvekili adayı aktaş, burada esnaf ve vatandaşlarla bir arayagelip, 24 haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı erdoğan’a ve ak parti’ye destekistediler.oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar gençbir adayın milletvekili listesinde yer almasından duydukları memnuniyeti dilegetirdi.

İl başkanı altınsoy ise, ‘güçlü meclis,güçlü hükümet, güçlü türkiye’ diyerek ak parti’ye verilecek olan her birdesteğin ülkenin huzuru ve refahı için, 24 haziran seçimlerinde cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın neden, güçlü bir meclis çoğunluğu ile başkan seçilmesigerektiğinden belirterek, 24 haziran seçimlerinde güçlü bir destek istediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir
Sıradaki Haber Türksat 6A’nın ABD’de son testleri yapılıyor