Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener, Vekille, Başkan adayı için konuştu! Birbirinize çok benziyorsunuz

İYİ Partinin Aksaray Belediye

İYİ Partinin Aksaray Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan M. Tuğrul Karacaer, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti İl Başkanı Sercan Belgemen ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ettiler.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adaylığı öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek tanışma imkanı buldular. Milletvekili Turan yaldır ve İl Başkanı Sercan Belgemen’in de olduğu ziyarette, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisinin Aksaray belediye Başkanlık adaylık açıklamasına Aksaray’a geleceğini belirterek, Milletvekili Turan Yaldır ile birbirinize çok benziyorsunuz? Dediği öğrenildi. Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade edilen Meral Akşener’in Aksaray ile birlikte çok il belediyesinin İYİ Partili olacağını da söylediği belirtildi.

Ziyarette, Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e kendisinden bahsederek, 1 Nisan’da Aksaraylılarında dua ve destekleri ile şehrin anahtarını iyi insanların alacağına da inandığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’în Aksaray’a gelerek, Tuğrul Karacaer ile ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım ve açıklama programına geleceği de belirtildi. Haber: Ağustos GERÇE