Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener: “21. yüzyılın Hitleri “o” dur!”

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı sırasında konuşma yapan Akşener, sözlerinde İsrail’in Gazze’de bulunan hastanelere yönelik saldırılarına yer verdi.
Gerçekleştirdiği hastane saldırılarının ardından dünya çapında İsrail’e gösterilen tepkiler çığ gibi büyürken, Türkiye’de de siyasilerden ses yükseliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki Grup Toplantısında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sözlerinde sert ifadelere yer verdi. Genel Başkan Akşener, “Bu saatten sonra katil Netanyahu için söylenecek hiçbir söz kalmamıştır. O, 21. yüzyılın yeni Hitler’idir. Holokost’u yaşamış bir halkın yüz karasıdır. Zaman farklı, zihniyet aynı zihniyettir ve derhal yargılanmalıdır” ifadelerine yer verdi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sözlerinin devamında, “Meral Akşener, “Vakit artık çok geç olmadan, bu gidişata dur deme vaktidir. Vakit artık sağduyu ve vicdanı hakim kılma vaktidir. Vakit artık vahşete son verip adaletin ve hukukun önünü açma vaktidir. Yaşananlar, dünya kamuoyu için büyük bir sınavdır. Ya bu acılardan ders alıp yaraları saracağız ya da Orta Doğu’nun bir acı ve gözyaşı coğrafyası kalmasına göz yumacağız. Ya vicdanda ve adalette birleşeceğiz ya da bir daha birleşmemek üzere nefretle ayrışacağız. Ya bu sınavı geçip insani değerleri dünyada hakim kılacağız ya da sınıfta kalıp zulmün hüküm sürdüğü yeni bir dünyaya boyun eğeceğiz” ifadesini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe