Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un yeni formaları satışta

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grubunda Aksaray’ı temsil eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un yeni sezon formasının satışı Kapalı Çarşı’da başladı. Aksarayspor forması satın almak isteyen taraftarlar kapalı çarşıdaki Moda Çanta mağazasına giderek formalarını satın alabilecekler.

Aksaray’ın en büyük eksikliklerinden birisi arasında, takımın ürünlerinin satışının yapıldığı bir mağazanın olmaması yer alıyordu. Moda Çanta mağazası bu açığı kapatmak adına forma satışları ile taraftarların takım ürünleri ihtiyaçlarını gidermeye başladı.

Siyah-beyazlıların yeni sezon çubuklu siyah- beyaz iç saha forması taraftarlarca beğenildi. 2.Lig’te mücadele eden ve 5 hafta sonunda topladığı 6 puanla 11’nci sırada yer alan Aksaray Belediyespor’un forma satışları Kapalı Çarşı’da hizmet veren Yeni Moda Çanta’da devam ediyor.

Taraftarlar siyah-beyaz renklerle takımının yanında olmaya devam edecek

Yeni Moda Çanta Mağazasının yetkilisi Buğra Demir, tüm taraftarları şehrin takımına destek olmaları adına yeni sezon forması almaya davet ederek,”Aksarayspor taraftarlarımıza bu sezonun en çok beğenilen formasını sunmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni sezon formasının tasarımının tamamlanmasının ardından çok sayıda sipariş verdik. Formalarımız geldi ve satışlarımız hızlı bir şekilde başladı. Siyah-beyaz çubuklu iç saha formamız taraftarlarımızca çok beğenildi. İnşallah bu sezon Aksaray’ımız siyah-beyaz renklerle takımının yanında olacak” sözlerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe