Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un Giresunspor maçının saati değişti

Aksarayspor’un Giresunspor Maçının Saati Değişti

Aksarayspor’un Giresunspor Maçının Saati

Maç Saati Ulaşıma Göre Değişti

Aksarayspor’un, 26 Ekim Cumartesi günü Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup’ta Giresunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın saati değiştirildi. Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından saat 19:00’da oynanması planlanan maç, Aksarayspor yönetiminin yaptığı müracaat sonucunda saat 15:00’e alındı. Giresunspor yönetimi de bu talebe olumlu yanıt verdi.

Aksarayspor’un maç saati değişikliği talebinin, takımın Trabzon’dan uçakla Ankara’ya dönecek olması nedeniyle yapıldığı belirtildi. Takımın uçuş planına uyum sağlamak için bu talepte bulunulduğu, Giresunspor yönetiminin de bu talebe destek verdiği açıklandı.

Daha Önce de Erken Başlayan Maç

Bu, Aksarayspor’un bu sezonki maç saati değişikliği talebinde bulunduğu ilk durum değil. Ligin ilk haftasında Beyoğlu Çarşıspor ile kendi sahasında oynadığı karşılaşma da, Beyoğlu Çarşıspor’un talebi üzerine daha erken bir saatte oynanmıştı.

Aksarayspor, Giresunspor Deplasmanından Galibiyet Hedefliyor

Ligin dokuzuncu haftasında oynanacak olan bu önemli karşılaşmada, 19 puanla ligde ikinci sırada yer alan 68 Aksarayspor, 5 puanla 16. sırada bulunan Giresunspor karşısında galibiyet arayacak. Aksarayspor, deplasmandan galibiyetle dönüp zirve mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor.

Avmi Kuru

Kırıkkale'de bir yolcu otobüsünde uyuşturucu
Sıradaki Haber Yolcu otobüsünde uyuşturucuyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı