Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un Bolu kampı sona erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Motolux 68 Aksarayspor, sezon öncesi hazırlık kampının sonuna geldi.

TFF 2. Lig Kırmızı

Motolüx 68 Aksarayspor, Bolu Abant’ta gerçekleştirdiği 12 günlük kampı başarıyla tamamladı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “45 günlük yoğun bir hazırlık sürecinden geçtik. Ligin ilk maçında taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz,” dedi.

Motolüx 68 Aksarayspor, 10 Ağustos’ta başladığı Bolu Abant kampını bugün sabah saatlerinde yapılan son antrenmanla tamamladı. 12 gün süren kampın ardından futbolcular üç günlük bir izne ayrıldı ve pazartesi gününe kadar dinlenme fırsatı bulacaklar.

Üç Etapta Yoğun Hazırlık

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, kampın ardından yaptığı açıklamada, 14 Ağustos’tan bu yana üç etap halinde sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Yıldırım, “Futbolcularımız, üç etap boyunca yeni sezona iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Yaptığımız transferlerle birlikte güçlü bir takım olma yolunda önemli adımlar attık. 45 günlük bu çalışma süreci bizim için son derece verimli geçti,” dedi.

Lige İyi Başlama Hedefi

Takımın yeni sezona hazır olduğunu ifade eden Yıldırım, “Pazartesi gününden itibaren ligin ilk karşılaşması için kendi sahamızda oynayacağımız Beyoğlu Spor müsabakasına hazırlanacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde ilk maçımıza en iyi şekilde çıkıp taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz,” diye konuştu.

Hazırlık Maçları Umut Verici

Kamp döneminde dört hazırlık maçı oynadıklarını belirten Yıldırım, “Hazırlık maçlarının sonuçlarından ziyade takımın uyumu konusunda önemli hamleler yaptık. Transfer ettiğimiz oyuncuların takıma iyi bir uyum sağladığını görmek bizi sevindirdi. 45 günlük süre zarfında hemen hemen tam kadro çalıştık ve sakatlık yaşamadan kampı tamamladık. Yeni sezona güçlü bir şekilde girmek istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

Taraftarlara Mesaj

Yıldırım, sezon boyunca taraftarlara güzel sonuçlar vaat ederek, “Ligin ilk maçından son maçına kadar ciddi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz ve taraftarlarımızı bu sezon mutlu edeceğimize inanıyorum,” dedi.

Hakan Hidayet Deniz