Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’dan taraftara çağrı: “Birlikte güçlüyüz, Dağılgan’da buluşalım!”

Altınpınar: “Yenilenen takımımızla ilk maçımızda hep birlikte olalım”

Altınpınar: "Yenilenen takımımızla ilk

Motolux 68 Aksarayspor, sezonun ilk maçı öncesinde taraftarlarına güçlü bir çağrıda bulundu. Takımın Basın Sözcüsü Rafet Altınpınar, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynanacak karşılaşma için tüm Aksarayspor taraftarlarını Dağılgan Stadyumu’na davet etti. Altınpınar, yaptığı açıklamada, “Yarın sahamızda oynayacağımız Beyoğlu Yeni Çarşıspor karşısında, tüm taraftarlarımızı Dağılgan’da görmek istiyoruz. Yeni yönetim ve yenilenen takımımızla ilk maçımızda, tüm Aksaraysporlu hemşerilerimizi yanımızda görmek isteriz. Haydi Aksaray, birlikte güçlüyüz. Aksarayspor için hep beraber saat 16.00’da Dağılgan’da buluşalım,” ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik Zamanı

Rafet Altınpınar, açıklamasında ayrıca Aksarayspor’da daha önce başkanlık ve yöneticilik yapmış isimleri de özellikle bu önemli müsabakaya davet etti. “Bu sezon birlik ve beraberlik zamanıdır. Şampiyonluk zamanıdır. Aksaray şehrini üst lige taşıma zamanıdır,” diyerek, tüm camiayı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçında takıma destek vermeye çağırdı.

Şampiyonluk Hedefiyle Yola Çıkılıyor

Aksarayspor, bu sezon yenilenen yönetimi ve kadrosuyla büyük hedefler peşinde koşmayı planlıyor. Altınpınar’ın açıklamaları, takımın sadece sahada değil, şehir olarak da kenetlenme ihtiyacını vurguluyor. Taraftarların desteğiyle birlikte Aksarayspor’un bu sezonki hedeflerine ulaşması amaçlanıyor. Sezonun ilk maçında taraftarların desteği, takıma moral kazandırmak açısından büyük önem taşıyor.

Aksaray’ın Umudu: Dağılgan’da İlk Adım

Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan bu kritik karşılaşma, Aksarayspor’un sezon boyunca göstereceği performansın ilk sinyallerini verecek. Taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen maç, Aksaray şehrinin spor kültürüne olan katkısını bir kez daha ortaya koyacak. Aksarayspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor karşısında galibiyetle sahadan ayrılarak taraftarlarına unutulmaz bir futbol şöleni yaşatmayı hedefliyor.
Hakan Hidayet Deniz

AK Parti'nin önceki dönem Milletvekili
Sıradaki Haber Muhteşem düğün! Aksaray’da herkes bu düğünde!