Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da Yeni dönem için hummalı çalışma!

Motolux 68 Aksarayspor, yeni sezona coşkuyla hazırlanıyor. Kulüp yönetimi, hem saha içinde hem de saha dışında güçlü bir Aksarayspor için var gücüyle çalışıyor.

Motolux 68 Aksarayspor, yeni

Motolux 68 Aksarayspor’da coşkulu sezon hazırlığı

Aksarayspor’da Yeni dönem için hummalı çalışma!

Motolux 68 Aksarayspor, yeni sezona coşkuyla hazırlanıyor. Kulüp yönetimi, hem saha içinde hem de saha dışında güçlü bir Aksarayspor için var gücüyle çalışıyor.

Kulüp yönetimi sahaya ve destekçilerine odaklandı

Motolux 68 Aksarayspor, 2024-2025 futbol sezonuna büyük bir heyecanla hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Mustafa Alakuş, Asbaşkan Ahmet Kulak ve Basın Sözcüsü Rafet Altınpınar’ın liderliğindeki yönetim kurulu, Aksarayspor’un hem gelişimi hem de geniş kitlelere ulaşması için yoğun bir çalışma yürütüyor. Yönetim kurulu, saha içi performansı kadar, kulübe destek sağlayan kurumlarla da sıkı ilişkiler kurmaya devam ediyor.

Kulüp yönetimi, şehrin dört bir yanındaki esnafları ziyaret ederek hem takım için moral topluyor hem de sponsorlarla işbirliklerini güçlendiriyor. Bu kapsamda, Aksarayspor’a stadyum içi pano sponsorluğu sağlayan Ankara Mobilya, Ciğerci Şahin ve Mr. Salih Usta Tantuni gibi işletmelere teşekkür edilerek, onlara orijinal Aksarayspor formaları hediye edildi. “Hep birlikte güçlü Aksaray” sloganıyla hareket eden yönetim, bu sezon Aksarayspor’u şehrin gözdesi haline getirmeyi amaçlıyor.

Kombine biletlerle taraftara çağrı

Aksarayspor yönetimi, 2024-2025 sezonunda taraftarların desteğini de es geçmiyor. İç saha maçları için 10.000 TL karşılığında kombine bilet satışlarına başlayan yönetim, Aksarayspor sevdalılarını stadyumda takımlarını desteklemeye çağırıyor. Bu hamle, hem kulübe finansal katkı sağlarken hem de taraftarın takımına olan bağlılığını güçlendirmeyi hedefliyor.

Sezon öncesi hazırlıklar tamamlandı

14 Temmuz’da başlayan sezon hazırlıkları, yaklaşık 45 gün süren yoğun bir kamp dönemiyle tamamlandı. İlk iki etap çalışmalarını Aksaray’da gerçekleştiren siyah-beyazlı ekip, üçüncü etap için Bolu Abant’ta kampa girdi. Bu süreçte takım, dört hazırlık maçı oynayarak sezon öncesi performansını test etti. Bu maçlardan bir galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet alan Aksarayspor, saha içi uyum ve takım ruhunu pekiştirdi.

Yeni sezona arkadaşlık, dostluk ve uyum içerisinde giren Aksarayspor, taraftarlarıyla birlikte büyük bir heyecanla ligin başlamasını bekliyor. Kulüp yönetimi, “Güçlü Aksarayspor” projesiyle sadece sahada değil, şehrin tamamında bir futbol kültürü oluşturmayı hedefliyor. 1 Eylül’de başlayacak olan sezon öncesinde, Aksarayspor’un coşkulu hazırlıkları şehrin her köşesinde hissediliyor.

Aksarayspor, yeni sezonda coşkulu bir başlangıç yaparak hem saha içinde hem de saha dışında güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor. Taraftarların da desteğiyle, siyah-beyazlı ekip bu sezon adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Hakan Hidayet Deniz

Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Millet İttifakı’nda
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi’nden Saadet Partisi Kongresine katılım