Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da şampiyonluk heyecanı

Aksarayspor’da şampiyonluk heyecanı Aksaray

Aksarayspor’da şampiyonluk heyecanı

Aksaray spor tam 20 yıl aradan sonra yeniden 2.lige yükselmeye hazırlanıyor. En son 2003 yılında şampiyon olan ve 2007 yılında yeniden 3.lige düşen ve o tarihten bu yana iki defa Bölgesel Amatör Lige düşen ve Bölgesel Amatör Ligden dört yıl önce şampiyon olarak 3.lige yükselen siyah- beyazlı temsilcimiz 2.lige yükselme adına şampiyonluğu yaşamak için ligde kalan 3 müsabakanın 2’sini kazanmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan şampiyonluk için şehri bayraklarla süsleme çalışması da devam ediyor. Şehrin ana yolları ile birlikte Dağılgan stadyumun da gelinler gibi süslendi.

Aksaray Belediyespor’un, Türkiye Cumhuriyetinin 100’ncu yılında yeniden şampiyon olması için şehirde nefesler tutuldu. Heyecan son dorukta. Şehrin gündemi seçimler ne kadar yaklaşsa da Aksaraysporun şampiyonluğu daha etkili oluyor.

Aksaraysporun şampiyonluğuna şahitlik etmek isteyen sporseverler Pazar günü Aksaray’da Dağılgan stadyumunda oynanacak ve saat 15’de başlayacak olan Bursa Yıldırımspor müsabakasını da izlemek için stadyuma erkenden gelerek, tribünleri doldurarak, 90 dakika boyunca takımı ateşlemek, coşkuya ortak olmak adına heyecanla beklemeye de başladılar.

Haber: Fatma ALTINOK