Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da keyifler yerinde

Yeni sezon hazırlıklarının iki etabını da Aksaray’da tamamlayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da moraller yerinde.

Yeni sezon hazırlıklarının iki

Kulübün As başkanı Ahmet Kulak, bu sezon hedefimiz zirve olacak. İyi bir takım kurduk. Kurduğumuz takıma iyi transferler yaptık. Lig öncesi çalışmalara zamanında başladık. Futbolcuların birbirlerine tanıması ve Aksaray şehrine, taraftarına inanmasıyla birlikte takım taraftar birlikteliği de oluştu. Bu birlik ve beraberliğin artarak lige de kadar daha da olgunlaşmasını bekliyoruz. Ligin ilk haftasından sonuna kadar zirveyi kovalayan bir takım olmak istiyoruz. Sezon öncesi hazırlıklarımızı da bu yönde yaptık” dedi.

Takımın ilk iki tabındaki 25 günlük çalışması Aksaray’da tamamlandı. Futbolculara 10 Ağustos Cumartesi gününe kadar izin verildi. Siyah-beyazlı ekip, Bolu’daki kamp çalışmalarına 10 Ağustos’ta başlayacak. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde, güçlü transferleriyle dikkat çeken takımın hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.

Motolux 68 Aksarayspor’un birinci ve ikinci etap sezon öncesi kamp çalışmaları sona erdi. Futbolcular, üç günlük iznin ardından 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Bolu’da bir araya gelerek 23 Ağustos’a kadar sürecek kamp çalışmalarına başlayacaklar. Bolu kampı genel de hazırlık maçları ile geçecek. Burada 6 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Hazırlık maçlarında takımımız daha yakından göreceğiz. Hazırlık maçları ile hem uyum sürecini atlatacağız hemde takımımız birbirini daha iyi tanıyacak.

TEKNİK DİREKTÖR ŞABAN YILDIRIM YÖNETİMİNDE SIKI ÇALIŞIYORLAR

Siyah-beyazlı temsilcimiz, sezon öncesi çalışmalarını teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde yoğun bir tempoda sürdürüyor. Yapılan transferlerle dikkat çeken ekip, Bolu’daki kampta altı antrenman yaparak sezona hazır olarak girmeyi hedefliyor.

YÖNETİCİLER TAKIMI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kulüp başkanı Mustafa Alakuş, Asbaşkan Ahmet Kulak ve Basın sözcüsü Rafet Altınpınar, Takımı kampta yakından takip ediyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, bu sezon başarılı olmak için her türlü fedakârlığa hazır olduklarını belirttiler. “Bu sezon hedefimiz şampiyonluk olacak. Bu yönde bir kadro oluşturduk ve bu kadroyla hedefe ulaşmak istiyoruz” dediler.

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

Aksaraysporun her zamanında olan 68 Gençlik ve Ergenekon taraftar grupları da takımın yanında yer alarak Aksaray’daki kampı ziyaret ettiler ve tatlı ikramında bulundular. Taraftarlar, takımı her koşulda destekleyeceklerini ifade ettiler.

Siyah- beyazlı yöneticiler “Bizler de tribünlerden gelen insanlarız, taraftarın ne istediğini biliyoruz. Camianın ne istediğini biliyoruz ve bu yönde iyi bir hazırlık yaptık,” dediler.

SEZONUN İLK MAÇI BEYOĞLU ÇARŞI SPOR İLE

Geçtiğimiz sezon Türkiye İkinci Ligi’nde orta sıralarda yer alan Aksaray Spor, bu sezon üst lig hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım ve ekibine güvendiklerini belirten yöneticiler, ligin ilk haftasında Aksaray’da konuk edecekleri Beyoğlu Çarşı Spor maçı ile lige başlayacaklarını açıkladılar.

“Amacımız şampiyonluk ve bu yönde yola çıktık,” diyen yöneticiler, transfer ettikleri futbolcularla ligde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Hakan Hidayet Deniz