Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da altyapının yıldızları A takımda!

Motolux 68 Aksarayspor, altyapıdan yetişen futbolcularıyla dikkat çekiyor.

Motolux 68 Aksarayspor, altyapıdan

Aksaray Spor, bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele etmeye devam ederken, altyapı çalışmalarına da büyük önem veriyor. Geçtiğimiz sezon, ligde kalmayı hedefleyip orta sıralarda tamamlayan 68 Aksaray Spor, bu yıl da hem profesyonel ligde hem de genç yeteneklerin gelişiminde önemli adımlar atıyor.

Aksaray Spor’un U19 akademi takımının teknik direktörlüğünü üstlenen İbrahim Okur, altyapıdan A takıma kazandırdığı futbolcularla gurur duyduğunu ifade etti. Okur, geçtiğimiz sezon A takıma dahil edilen Emirhan Aslan, Şambaz Barlin ve Sinan Baki Uslu’er’in ardından, bu yıl da Muhammed Canlıer, Tolga Köksal ve Hümeyir Albayrak’ı A takımın antrenmanlarına davet ettiklerini belirtti. Okur, paylaşımında şunları söyledi:

“Gecen sene A takımımıza verdiğimiz Emirhan Aslan, Şambaz Barlin ve Sinan Baki Uslu’er’den sonra, bu senede Muhammed Canlıer, Tolga Köksal ve Hümeyir Albayrak’ı A takımla antrenmanlara davet ettik. Hedeflerimize yavaş yavaş ulaşıyoruz. Altyapıya önem veren Hıfsı Peker, Kulak ve Ahmet başkanlarımıza teşekkür ederiz. Amacımız, A takıma daha çok futbolcu kazandırmak.”

68 Aksaray Spor, sadece ligdeki performansıyla değil, aynı zamanda altyapısındaki yetenekli oyuncuları A takıma kazandırma çabasıyla da öne çıkıyor. Kulüp, futbol altyapısına yaptığı yatırımla, gelecekteki başarılar için sağlam bir temel oluşturmayı sürdürüyor.

Hakan Hidayet Deniz