Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor yenilmezliğini korudu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 6. Haftasında Motolux 68 Aksarayspor, Vanspor FK takımına konuk oldu.  Siyah beyazlılar iyi gidişini sürdürerek Vanspor’u Cengiz Ötkün’ün golüyle 1-0 mağlup etti.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 13 puanla liderlik koltuğunda bulunan Motolux 68 Aksarayspor, 8 puanla 8.sırada yer alan Vanspor ile karşı karşıya geldi. Van Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

İlk Yarıda Gol Sesi Çıkmadı

İki takımın da istekli bir mücadele sergilediği ilk yarıda, iki takım da aradığı golü bulamadı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk 45 dakikada iki takım da skor tabelasını değiştirecek fırsatlar yakalamasına rağmen bu fırsatlardan yararlanamadı.

İlk Yarıda Aksarayspor İçin Öne Çıkan Dakikalar:

  1. Dakika

Motolux 68 Aksarayspor’da sezona muhteşem bir başlangıç yapan Ahmet Çakmak, 3. Dakikada defans arkasına sarktı ve kaleciyle karşı karşıya kalıp yaptığı vuruşta fileleri havalandırdı. Ancak bu gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

  1. Dakika

Bu dakikada Aksarayspor atak yönüne göre sağ kanattan taç atışı kullandı. Uzun kullanılan taç atışında top ceza sahası içerisine düştü ve Vanspor ceza sahası içerisinde bir karambol oluştu. Oluşan karambolün ardından ceza sahası çizgisinde topu önünde bulan Atamer Bilgin, sol ayağıyla uzak köşeye yerden muhteşem bir plase vuruş yaptı. Vanspor kalecisi de aynı güzellikte köşeye uzanarak topun kaleye girmesine izin vermedi. Kalecinin kurtarışının ardından topla buluşan Cengiz Ötkün, vuruşunu yaptı ancak kaleci yine gole izin vermedi.

Aksarayspor 2. Yarıya Golle Başladı

Karşılıklı ataklarla geçen ancak gol sesi çıkmayan ilk yarının ardından Aksarayspor, ikinci yarıya nefis bir golle başladı. Cengiz Ötkün’ün attığı golün ardından farkı artıracak pozisyonlara giren siyah beyazlılar farkı artıramasa da Vanspor’un ataklarında iyi bir savunma yapmasını bildi. Vanspor ise uzaktan şutlarda etkili olmaya çalıştı ancak beraberlik golünü bulamadı.

İkinci Yarıda Aksarayspor İçin Öne Çıkan Dakikalar:

  1. Dakika (Gol)

Sağ kanattan atılan uzun pasta ceza sahası içerisinde topla buluşan İbrahim Yılmaz, topu kontrol ederek geriden gelen Cengiz Ötkün’ün önüne bırkatı. Topu hiç bekletmeden çok sert bir şutla topu uzak köşeden ağlarla buluşturan Cengiz, takımını 1-0 öne geçirdi.

  1. Dakika

Aksarayspor kısa paslarla güzel bir şekilde atağa çıktı. Sol kanatta topu süren Cengiz Ötkün, ceza sahası içerisine koşu yapan İbrahim Yılmaz’a çok şık bir orta yaptı. Ancak İbrahim Yılmaz müsait pozisyonda topa dokunamadı.

  1. Dakika

Bu dakikalarda rakip kalede farkı artıracak golü arayan siyah beyazlılar arka arkaya gol pozisyonlarına girdi. İbrahim Yılmaz, geçtiğimiz hafta Behlül Aydın’a yaptığı asistteki gibi topuğuyla Ahmet Çakmak’a çok şık bir pas verdi. Sol kenardan ceza sahasına sokularak şutunu Ahmet’in şutunda top direğin hemen yanından auta gitti.

Motolux 68 Aksarayspor bu galibiyetle puanını 16’ya çıkararak liderliğini sürdürdü.

Hakan Hidayet Deniz