Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor Şampiyonluğa motive oluyor

Aksarayspor Şampiyonluğa motive oluyor

Aksarayspor Şampiyonluğa motive oluyor

Aksaray Belediyespor ligin tamamlanmasına 3 hafta kala ligde 68 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Takipçisi Kepez Belediyesporun önünde 3 puan ve ikili averajda da avantajlı şekilde sahaya çıkacak.

Aksaray Belediyespor da tüm çalışmalar takımı şampiyonluğa hazırlamak ve motive etmek üzerine kuruldu. Bu anlamda teknik direktör Mustafa Sarıgül ve tecrübeli futbolcular önemli rol oynuyorlar.

3 MAÇIN 2’SİNİ KAZANMAK YETERLİ OLACAK

Temsilcimiz Ligde kalan haftalarda sahasında Bursa Yıldırımsporla Aksaray’da 7 Mayıs Pazar günü karşılaşacak. Aksaray Belediyespor 16 Mayıs Salı günü Tokat Erbaaspor deplasmanına gidecek ve 20 Mayıs 2023 cumartesi günü de ligde son hafta da Aydın Efeler 09 takımını konuk edecek.

EFELER MAÇINA ŞAMPİYON ÇIKMAK İSTİYOR

Aksaray Belediyespor, Bursa Yıldırımspor ve Tokat Erbaaspor maçlarını üst üste kazanarak 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Aksaray’da oynanacak Efeler 09 Spor müsabakasına sahaya şampiyon olarak çıkmak istiyor.

Temsilcimiz de tüm hazırlıklar Efeler 09 Spor karşılaşmasından önce taraftarlarının önünde şampiyonluk kupasını da kaldırmak istiyor.

Aksaray Belediyespor’un şampiyonluğu için tüm ipler elinde, 3 puan ve ikili averajını da kullanmak istiyor. Siyah- beyazlı camia da futbolculardan, teknik kadroya, yönetiminden taraftarına kadar tüm camia şampiyonluğa motive olmuş durumda bulunuyor.

ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYAN İSİMLER MOTİVE EDİYOR

Aksaray Belediyespor’da şampiyonluğa motive olma konusunda daha geçen sezon şampiyonluk yaşayan ve Esenler Eroksporu şampiyonluğunda teknik direktör olarak görev yapan Mustafa Sarıgül’ün başrol oynuyor. Futbolculardan Erdi Bakırcı Batman Petrolspor’da, İlker Avşar Esenler Erokspor’da, Utku Burak Kunduzcu Arnavutköy’de, defalarca şampiyonluk yaşayan takımın beyni Mustafa Kayabaşı, Adıyamansporda şampiyonluk yaşayan Sefa Aksoy gibi isimlerde takımı motive etme konusunda önemli rol oynuyorlar.

Haber: Fatma ALTINOK