Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor ligin son maçında mağlup: 2-1

TFF 2. Lig’de bu sezon ki son maçına çıkan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Düzcespor’a 2-1 mağlup oldu.

TFF 2. Lig'de bu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 37. hafta mücadelesinde Düzcespor ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor İştirak Düzce Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Düzce’de oynanan maçta Düzcespor Aksaray ekibini 2-1 mağlup etti.

Şaban Yıldırım Son Maça Rotasyonla Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 37. hafta mücadelesinde Düzcespor, Motolux 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Yasin Abdioğlu ve Ali Kuçik gibi oyunculardan yoksun olarak rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkan siyah beyazlılar son maçına; Tunahan Dikişçi, Oğuzhan Açıl, Rüzgar Eser Bostan, Ercan Yazıcı, Emrah Taysi, Abdussamed Karnuçu, Atamer Bilgin, Süleyman Cebeci, Efe Niyazi Kurtulmuş, Osman Bayrak, Üstün Bilgi 11’i ile başladı. Ev sahibi Düzcespor ise; Gökhan Siverek, Alişan Durmuş, Oğuzhan Çapar, Yasin Palaz, Şahin Şafakoğlu, Şaban Özel, Kaan Yüksel, Serdarcan Eralp, Oğuzhan Aydoğan, Hayrullah Erkip, Zahit Fındık, 11’i ile sahaya çıktı.

Aksarayspor İlk Yarıda Varlığını Hissettiremedi

Düzce’de oynanan ve düşme potasında bulunan Düzcespor’un kazanmaktan başka çaresi olmayan karşılaşmanın ilk yarısında Düzcespor baskın bir oyun ortaya koydu. Maçın 22. dakikasında Oğzuhan Aydoğan’ın golüyle öne geçen Düzcespor, 39. dakikada Zahit Fındık’ın ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı. Siyah beyazlılar ise 44. dakikada 2005 doğumlu oyuncusu Efe Niyazi Kurtulmuş’un golüyle farkı 1’e indirdi. Konuk ekip Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un varlığını çok hissettiremediği ilk yarıda, Düzcespor %58 oranında topa sahip olurken, Aksaray ekibi ise %42’de kaldı. İlk yarıda Düzcespor’un 5 şutunun 3’ü Aksaray Belediyespor kalesini bulurken, Motolux 68 Aksaray Belediyespor rakip kaleye 2 şut çekti, 1’inde isabet sağlayabildi ve takımlar soyunma odasına 2-1’lik skorla girdi.

Düzcespor İkinci Yarıda Üstünlüğünü Korudu

Düzcespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona eren ilk yarının ardından Düzcespor, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürdü. Aksarayspor kalesinde sürekli gol arayışında olan Düzce ekibi ikinci yarıda siyah beyazlıların kalesine 9 şut gönderirken 2 şutta kaleyi bulabildi. Düzcespor’un baskısına karşılık vermekte zorlanan Aksaray ekibi ikinci yarıyı şut atamadan tamamladı. Düzcespor ikinci yarında %61 oranında topa sahip olurken, konuk ekip ise %39 oranında topla oynadı. Üstün oynamasına rağmen Düzcespor ikinci yarıda aradığı golü bulamazken maç 2-1 sona erdi. Bu sonuçla Motolux 68 Aksaray Belediyespor 11. sıradaki yerinde kalırken, Düzcespor 36 puanla 17.sırada yer aldı.

Aksarayspor’da Gençler İlk Kez Sahne Aldı

Ligi orta sıralarda bitirmeyi garantileyen ve rakibi Düzcespor’a göre çok daha rahat bir konumda olan Aksarayspor’da teknik direktör Şaban Yıldırım, ligin son maçında gençleri sahaya sürdü. Şaban Yıldırım, Rüzgar Bostancı, Efe Niyazi Kurtulmuş ve Süleyman Cebeci’ye ilk 11’de şans tanırken, 2004 doğumlu 20 yaşındaki kaleci Abdullah Kaan Karaca ve Aksaray doğumlu oyuncular 18 yaşındaki Sinan Baki Usluer ve 17 yaşındaki Emirhan Aslan’ı da sonradan oyuna alarak bu sezonki ilk sürelerini verdi. Ayrıca 18 yaşındaki yine Aksaray doğumlu oyuncu Şambaz Barlin de kadroda yer aldı ancak oyuna dahil olmadı. Şaban Yıldırım’ın genç oyunculara süre vermesi Aksaraylı futbolseverler tarafından takdirle karşılandı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz