Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor liderlik koltuğuna oturdu; Yöneticiler bir konuya üzgün!

Motolux 68 Aksaray Spor Liderlik Koltuğunda: Nazillispor’u 2-0 Mağlup Etti

Motolux 68 Aksaray Spor

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Spor, ligin beşinci haftasında sahasında Nazillispor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 13 puanla lider tamamladı. Aksaray Spor’a galibiyeti getiren goller, 67. dakikada Behlül Aydın ve 81. dakikada Onur Ramazan Toprak’tan geldi.

Rafet Altınpınar: “Mutlu ve Huzurluyuz”Maçın ardından açıklamalarda bulunan 68 Aksaray Spor’un basın sözcüsü Rafet Altınpınar, galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Altınpınar, “Galip geldiğimiz için oldukça mutluyuz. Futbolcularımız iyi bir oyun ortaya koydular. Kendi seyircimiz önünde güzel bir müsabaka izlettik ve güzel bir skorla galip geldik. Sezon başında söylediğimiz gibi, amacımız şampiyonluk. Nazillispor galibiyetinden sonra kendimizi gayet mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız, her maça kazanmak için çıkacağız. Vanspor deplasmanına da kazanmak için gideceğiz. Şu dakikadan itibaren Vanspor hazırlıklarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ahmet Kulak: “Kazanma Alışkanlığımızı Sürdürüyoruz”

Motolux 68 Aksaray Spor Asbaşkanı Ahmet Kulak da karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu belirtti. “İnşallah bu şekilde kazanarak yolumuza devam ederiz. Karamanspor karşılaşması bizim için bir ders oldu, her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Nazillispor karşılaşması da oldukça stresli geçti, çok gol kaçırdık, toplarımız direkten döndü ama kazanmayı bildik. Sporcularımızın kazanma alışkanlıklarını devam ettirmesi bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.

Kulak, galibiyeti futbolculara, teknik ekibe ve taraftarlara hediye ederek, “Aksaray Spor Tesisleri’nde güzel bir hava var, futbolcularda birlik ve beraberlik hakim. Bu aile havası devam ettiği sürece ligi lider olarak tamamlayacağımıza inanıyoruz. Vanspor deplasmanına da kazanmaya gidiyoruz, tek hedefimiz Aksaray Spor’u ligin zirvesinde tutmak ve şampiyon olmak” şeklinde konuştu.

“Tribünlerde Daha Fazla Taraftar İstiyoruz”

Taraftarlara da çağrıda bulunan Ahmet Kulak, tribünlerin doluluk oranının beklentilerinin altında kaldığını belirterek, “Taraftarlarımızdan dileğim, maçlarımıza gelsinler, tribünleri doldursunlar ve bu takımı birlik içinde şampiyon yapalım. Bugünkü maçta tribünler beklediğimiz dolulukta değildi. Takımın yanında olduklarını hissettirmeleri önemli” dedi.

İbrahim Yılmaz’ın Asist Performansı

Takımın forveti İbrahim Yılmaz’ın iki golde de asist yapmasına değinen Kulak, “Golcü her zaman gol atacak diye bir şey yok. İbrahim Yılmaz, takıma geldiği günden beri her maçta asist yapıyor, gol attığı maçlar da oldu. Bizim için önemli olan skordur, kimin gol attığı değil. Bugün de iki asist yaparak takıma katkısını bir kez daha gösterdi” ifadelerini kullandı.

Motolux 68 Aksaray Spor, önümüzdeki hafta Vanspor deplasmanına konuk olacak ve liderlik mücadelesine devam edecek.

Hakan Hidayet Deniz

Sultanhanı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim
Sıradaki Haber Sultanhanı’da okullarda ulaşım ve güvenliği konusu kapsamında velilerle toplantı yapıldı