Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor evinde beraberlikle yetindi! 1-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 3. Haftasında Motolux 68 Aksarayspor, Karaman FK’yı Dağılgan Stadyumu’nda konuk etti. Maçın ilk yarısında Ahmet Çakmak ile öne geçen Aksarayspor, Hüseyin Mert Uyanıker’in golüne engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig’e fırtına gibi bir giriş yapan ve ilk iki karşılaşmayı güzel oyun ve skorla kazanan Motolux 68 Aksarayspor, ligin 3. Haftasında Karaman FK’yı konuk etti. Aksarayspor maça; Ali Türkan, Onur Ural, Sezer Yıldırım, Ercan Yazıcı, Onur Başyiğit, Doğan Ateş, Abdurrahman Canlı, Ahmet Çakmak, Alim Harlak, Onur Toprak, İbrahim Yılmaz 11’i ile başlarken, konuk ekip Karaman FK; Mertcan Dağlı, Eyüpcan Delibalta, Cihat Aktaş, Ömer Faruk Yılmaz, Özkan Taştemur, Mehmet Bağcı, Azad Filiz, Süleyman Cebeci, Hüseyin Mert Uyanıker, Polat Yaldır, İlke Tankul 11’i ile maça başladı.

Ahmet Çakmak Yine Sahnede

Sahasında Karaman FK takımını konuk eden Motolux 68 Aksarayspor, önceki iki maçta olduğu gibi bu maça da baskılı başlayan taraftı. Kendi taraftarı önünde maça iyi başlayan siyah-beyazlılar, tüm istatistiklerde rakibinin önünde yer alırken, aradığı golü 18. Dakikada, Ahmet Çakmak’ın ayağından buldu. Mersin İdmanyurdu deplasmanında attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isimlerden olan Ahmet Çakmak, Karaman FK maçında da takımını öne geçiren golü kaydetti. Ramazan Toprak’ın ceza sahası içerisinde verdiği pasta topla buluşan Ahmet Çakmak, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle 1-0 öne geçen Aksaray ekibi gol arayışlarını sürdürdü ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti.

Aksarayspor Üstünlüğü Koruyamadı

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Aksarayspor, ikinci yarıda farkı ikiye çıkaracak golü aramaya devam etti. Ev sahibi ekip gol arayışlarına devam etse de golü bulan taraf konuk ekip Karaman FK oldu. 47. Dakikada Hüseyin Mert Uyanıker’in ayağından gelen gol beraberliği sağladı. Beraberliğin ardından yeniden öne geçmek isteyen Aksarayspor ataklarını sıklaştırdı. Rakip kalede gol aramaya devam eden siyah beyazlılar, gol aradığı dakikalarda geride büyük boşluklar verdi. Bu pozisyonlardan birinde gole giden rakibini düşüren Aksaraysporlu Onur Ural, doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maçta başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1-1’’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Aksarayspor puanını 7’ye çıkardı.

Hakan Hidayet Deniz