Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylıya hem ev hem işyeri yaptılar

Çevre, Şehircilik ve İklim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray, Kayseri, Şanlıurfa, Yalova, Gümüşhane illerinin Milletvekilleri, şehirlerimizin belediye başkanları ve beraberlerindeki heyetlerle bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirdi.

Bakan Mehmet Özhaseki, İllerimize güç katacak, marka değerlerini artıracak projelerimizi istişare ettik. Türkiye Yüzyılı’nın sağlam, güvenli, Sıfır Atık uyumlu, iklim dostu şehirlerini hep birlikte, el ele vererek inşa edeceğiz” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin belirlediği illerin milletvekili ve belediye başkanları ile yaptığı toplantıya Aksaray adına Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer katıldılar.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aksaray’da yaptığı TOKİ evleri ile birlikte 1620 adette sanayi esnafına işyeri ve dükkan yaparak ta Aksaray’ı ülkeye örnek gösterdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aksaray’da hem ev hem de işyeri yaparak güzle bir örneği de teşkil etmiş oldu.

Bakanlık Aksaray’da katı atık depolama merkezinin yap işlet devret modeli ile de yapılmasını sağladı.

Aksarayi klim dostu iller arasında da en önde olmaya da devam ediyor. Haber: Ağustos GERÇE