Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAYLILAR BAŞKENTTE BULUŞTU

aksaray ticaret borsası ve

aksaray ticaret borsası ve başkent aksaraylılar platformuev sahipliğinde düzenlenen aksaraylılar toplantısının 3’üncüsü ankara gerçekleştirildi. 

aksaraylı bürokratların birbirleriyle tanışması veaksaray konusunda güç birliğinin sağlanmasının amacıyla düzenlenen toplantıya genişkatılım sağlanırken aksaray´dan, ticaret borsası başkanı hamit Özkök, aksarayziraat odası başkanı emin koçak, İl genel meclis Üyesi ve aksaray damızlıkkoyun keçi yetiştiricileri birliği başkanı mahmut aktürk, damızlık sığıryetiştiricileri birliği başkanı bekir kayan, ziraat mühendisleri odası başkanıserkan koray zeybek, aksaray ticaret borsası meclis başkanı nurettin yapılcan, meclisÜyeleri hasan kurt, abdi okur, gürsel keskin katılırken ankara’da yaşayan 200’ünüzerinde aksaraylı üst düzey bürokrat ve iş adamı katıldı.

programın açılış konuşmasını yapan başarsoft bilgiteknolojileri a.Ş. yönetim kurulu başkanı ahmet dabanlı şu ifadelere yer verdi.

“kıymetli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz.  yaklaşık iki yıl önce böyle bir organizasyonabaşlamak için birkaç arkadaş bir araya gelmiştik. adım adım ilerlettik ve çokşükür bu gün 200’ün üzerinde hemşerimizle tanışarak bu birlikteliği oluşturduk.burada hepsi birbirinden kıymetli hemşerilerimiz var. “aksaraylılar olarak biraraya gelemiyoruz” psikolojisi bizlerde var. herkes bunu söylüyor. benim bukonudaki tezim şudur; aksaray’ımız son yirmi yılda göç vermeye başlamıştır. diğerbölgelerdeki insanlar ise 50-60 yıl önce göç etmişler ve dernekleşmişlerdir.hemşericiliği daha önce yapmışlar. bizimde önümüzde daha çok yıllar var.  İnşallah adım adım bu birlikteliğiyakalayacağımıza inanıyorum. biz başkent aksaraylılar platformunu oluşturduk.bunun dışında aksaray’dan buraya kadar gelerek bizlere destek veren siviltoplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Öncelikle aksarayticaret borsası başkanımız sayın hamit Özkök bey’e bizi hiç yalnız bırakmadığıiçin teşekkür ediyoruz. sizlerde buraya kadar geldiğiniz için gerçekten çokteşekkür ediyorum. bu programlarımızı inşallah devam ettireceğiz.  sayımızı sizlerle beraber arttırmamız lazım.bu birlikteliğin devam etmesi ve daha iyi aşamaya gelmesi için desteklerinizi bekliyoruz.tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. saygılar sunuyorum” dedi.               

ankara´da çok sayıda aksaraylı bürokrat bulunuyor. biraraya gelme noktasında istediğimiz gibi olmadığını da söylemek istiyorum. dahagüçlü olmamız için hep birlikte olmamız gerekiyor. buradan aksaray´a yapılanyenilikleri ve yatırımları takip ediyor ve gururlanıyoruz. bu toplantılarıninşallah devam etmesini temenni ediyorum. yapılan davetimize iştirak ettiğiniziçin hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

aksaray ticaret borsası yönetim kurulu başkanı hamitÖzkök, ankara’da 52 bin aksaraylının yaşadığını ifade ederek “ arkadaşlarımızınbaşlatmış olduğu birlik ve beraberlikle küçük topluluklar halinde de olsa birve beraber olmanın heyecanını taşımışlar kendilerine çok teşekkür ediyorum. buişler küçük küçük başlayarak büyüyecektir. birlik ve beraberliğin önemini bizaksaray insanı olarak her zaman her yerde değer vermemiz gerektiğini düşünüyor,bu şuur ile hareket etmek istiyoruz. maalesef ekonomik ve sosyal şartlar,insani değerler ve toplumdaki olaylar ile birlikte birbirimize yakınlaşmaktagüçlük çekiyoruz. bu gün ankara’daki aksaraylı bürokratlarımızı bir arayagetirdik. bundan sonraki aşamada iş adamlarımızı buluşturmak ve ahmet bey’in deprojelerinde olduğu gibi genç ve öğrenci arkadaşlarımızı bir araya getirmek,son olarak da ailelerle birlikte aksaraylıların birliğini beraberliğini ankara’dahissettirmek ve birbirimize olan diyalogları pekiştirmek adına sizlerin debizlere vereceği desteklerle inşallah bu birliği beraberliği sürdüreceğiz. bugün burada birbirinden kıymetli protokolümüz var fakat ben protokol olaraksaymıyorum. hepsini bir aksaraylı yüreği aksaray için çarpan insanlar olarakadlandırıyorum. bizler daha önce bürokratlarımızı tanımıyorduk. bu gün sizlerleberaberiz. ben inanıyorum ki sizler gibi yine üst kademede olan bürokratlarımızvar. İleriki toplantılarımızda onlarla da buluşacağız. bu işin tohumu diyedüşünüyorum. sizlerde aksaray heyecanının, aksaray sevgisinin kocaman olmasınıdiliyor, birlik ver beraberliğe önem vererek bu gün yuvarlanan kar tapununinşallah çığ haline dönmesini diliyor, hepinize rızkınızın bol emeğinizin yağlıömrünüzün hayırlı olmasını diliyor, geleceğinizin umutlu ve başarılı olmasınıdiliyor, aileniz ile mutlu bir hayat aksaray ve türkiye’de kaliteli hizmetlerinsizlerin olması dileklerimle hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın
Sıradaki Haber Filenin Sultanları’nın Paris 2024’deki rakipleri 19 Haziran’da belli olacak