Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Yetişkin Gençler yine kazandı

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İL Müdürlüğü tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında bocce turnuvaları yapılmaya devam ediyor. A. Kadir Üçyıldız Huzurevinde kalan yetişkin gençler, bocce turnuvasıyla bir kez daha doyasıya eğlendiler.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İL Müdürlüğü organizasyonunda yapılan bocce turnuvaları kapsamında Ankara’da Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile ikinci kez resmi maç oynandı. Oynanan maç sonucunda kazanan taraf Aksaraylı yetişkin gençler oldu.

Aksaray A.Kadir Üçyıldız Huzurevi yetişkin gençleri 12-7’lik skorla bir kez daha birinciliği aldı. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Aile ve Soayl Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, 1 Yine 12 ‘den vurduk. Türkiye Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası maçları tüm hızıyla devam ediyor ve bu sıcaklarda bizim yaşlıları zinde tutup gelen zafer haberi yüreklerimizi serinletiyor. Ankara’da, Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile oynanan 2. Resmi maçımızda. Bizleri onurlandırdı” ifadelerine yer verdi.

 

Ağustos Gerçe