Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Vekil Türkiye Buluşmaları kapsamında Eskişehir’de

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy Türkiye Buluşmaları kapsamında Eskişehir iline giderek burada bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Milletvekili Altınsoy, ilk olarak AK Parti Eskişehir İl Teşkilatının düzenlediği Bilgilendirme Sunumu Toplantısına katılım gösterdi. Burada farklı illerden gelen milletvekilleri de katılım göstererek Eskişehir’de AK Parti tarafından yürütülen çalışma ve projeler ele alındı. Ak parti teşkilatı tarafından hedeflenen çalışmaların ülke genelinde uygulanması amacıyla gerçekleşen Türkiye Buluşmaları kapsamında hedeflenen stratejik çalışmalar değerlendirildi.

Daha sonra Eskişehir Günyüzü İlçesini ziyaret eden Milletvekili Altınsoy burada İlçe Başkanı Mustafa Çınar ile bir araya geldi. İlçe Başkanından  ilçede yürütülen faaliyet hakkında bilgiler alan Milletvekili Altınsoy ilçe halkının ihtiyaçları çerçevesinde görüşme yaptı.
Milletvekili Altınsoy ilgilerinden dolayı İlçe Başkanı Çınar’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Fatma Altınok