Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Sporculardan Kuraş Şampiyonası’nda büyük başarı

Sakarya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda mücadele eden Aksaraylı sporcular, bir şampiyonluk ve iki üçüncülük derecesi elde ederek önemli başarıya imza attı.

Sakarya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda mücadele eden Aksaraylı sporcular,

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’nun 23-24 Mayıs tarihlerinde Sakarya’da düzenlediği Büyükler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda Aksaraylı sporcular kürsüye çıkmayı başardı.

Şampiyonada mücadele eden sporculardan Denizhan Ar, gösterdiği üstün performansla Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. Rakiplerini geride bırakan başarılı sporcu, organizasyonu şampiyonlukla tamamlayarak Aksaray’a büyük gurur yaşattı.

Turnuvada mücadele eden diğer sporcular Mücahit Yıldız ve Ayben İn ise kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti. Sporcuların elde ettiği dereceler, Aksaray’da gelişmekte olan spor branşlarına yönelik çalışmaların olumlu sonuçlarını bir kez daha ortaya koydu.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sporcuların elde ettiği başarıların memnuniyet oluşturduğu belirtilirken, antrenörler ve emeği geçenler de tebrik edildi. Aksaray’ı ulusal düzeyde başarıyla temsil eden sporcuların gelecek organizasyonlarda da önemli dereceler elde etmesi bekleniyor.

Ağustos Gerçe