Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı sporcular Türkiye Şampiyonu oldu!

Aksaraylı gençler, Sivas’ta düzenlenen grekoromen güreş Türkiye şampiyonasında oldukça önemli bir başarı elde ettiler. Aksaraylı genç sporcular adlarını Türkiye şampiyonluğuna ve ilk üç derecesine yazdırdılar.

Aksaraylı gençler, Sivas’ta düzenlenen

Bu yıl 17-19 Haziran 2025 tarihlerinde Sivas’ta yapılan grekoromen güreş Türkiye Şampiyonası‘nda Aksaray’ı temsil eden Aksaray Sporcu Eğitim Merkezi sporcularından Semih Cihan Ankaralı ve Mustafa Turhan, Türkiye şampiyonu, Muhammet Ali Ceyhan Türkiye 2.’si, Battal Mert Akkaya Türkiye 3.’sü oldular.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ,  “Genç sporcularımızın bizlere yaşattığı bu mutluluk şehrimizi adına oldukça kıymetli. Her bir sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyorum ” sözlerine yer verdi.

Gençlerin bu başarısı Aksaray’ı spor arenasında tanıtmak ve onların sportif gelişimlerine katkı sağlamak bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe