Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı şöhretler Cumhuriyet için sahaya çıktılar

Aksaray’ın futbol efsaneleri Cumhuriyetin

Aksaray’ın futbol efsaneleri Cumhuriyetin 100. yılında unutulmadı

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aksaray  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  ve Futbol İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  kapsamında Aksaray’da ilk kez resmi olarak şöhretler futbol heyecanı yaşandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Şöhretler Maçında Dağılgan 1’nolu sahada oynandı. Karşılaşmayı İl Hakem Kurulu Başkanı Emrah Altınsoy yönetti.

Aksaray’da futbol oynamış efsane isimler, Aksaray futboluna hizmet etmiş spor adamlarının  mücadele ettiği karşılaşmayı Aksaray  Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız,  ASKF Başkanı Cavit Kılıç , Aksaray  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  spor şube müdürü Resul Bayram ve Futbol İl Temsilci vekili Hamit Mavili birlikte izledi. Maç sonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı anısına dev Türk bayrağı ile hatıra fotoğrafı  çekinilerek günün anısı ölümsüzleştirildi.

Aksaray  Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız,  ASKF başkanı Cavit Kılıç, maç sonunda sporculara günün anısına kupa, madalya ve katılım belgesi,  hakemlere   ise madalya takdim edildi. Cumhuriyet kupası altında oynanan şöhretler karması kendilerine böyle bir organize ile onurlandıran Aksaray  Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız,  ASKF Başkanı Cavit Kılıç ve Futbol İl Temsilci vekili Hamit Mavili’ye alkışlarla teşekkür ettiler. Haber: Ağustos GERÇE