Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Öğretmenlerin Avrupa Kaşifleri: Dijital Vatandaşlıkta Yeni Yolculuk!

Aksaray Bilim ve Sanat

Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri Barselona’da gerçekleşen “Dijital Vatandaşlık ve Medya Okuryazarlığı” kursuna katıldı. Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi Dönüşüm Dijital Olacak” isimli proje için çalışmalara başladı.
Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan “Erasmus+ Programı Okul Eğitimi ve Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliği” çalışması kapsamında İngilizce Öğretmeni Elif Çakmak ve Türkçe Öğretmeni Nurhan Varlı İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşen “Dijital Vatandaşlık ve Medya Okuryazarlığı” kursuna katıldı.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından oluşturulan 023-1-TR01-KA122-SCH-000162933 numaralı “Dönüşüm Dijital Olacak” isimli projeye ilk adım atıldı.
Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi İngilizce Öğretmeni Elif Çakmak ve Türkçe Öğretmeni Nurhan Varlı İspanya’nın Barselona’da gerçekleşen “Dijital Vatandaşlık ve Medya Okuryazarlığı” kursu katılım sağladı. 05-11 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşen kursta öğretmenler elde edikleri bilgileri meslektaşları ve öğrencileri ile paylaştı. Gerçekleşen ziyaretle ile birlikte projenin devam edebilmesi ve yaygınlaşması adına büyük katkılar sunacağı ön görülüyor.
Haber: Fatma Altınok